Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Helly Hansen Baselayer

BaselayerHH_hero-700x400.jpg

 

Hold deg varm og tørr med Lifa® Merino

Baselayer-plaggene fra Helly Hansen kombinerer det beste fra to verdener - Lifa® -teknologi og merinoull. 

Helly Hansen feirer 140 år i år. I løpet av den tiden har de markert seg som en innovatør på outdoor-bekledning. Ett av de områdene HH har markert seg på, er baselayer-plagg, eller innerste lag.

Mange tenker først og fremst på å beskytte seg mot vind, regn og andre værelementer når de er ute. Men ofte kan en av de største utfordringene være vår egen svette, som raskt kan gjøre oss kalde og frosne.

Endres og forbedres hele tiden

HHs revolusjonerende baselayer-teknologi eliminerer det problemet. Allerede i 1970 så Lifa® dagens lys.

Lifa er en teknologi som sørger for at fuktigheten dras raskt vekk fra huden, og bidrar til å regulerer kroppstemperaturen din, slik at du holder deg komfortabel under alle typer aktivitet. 

Siden 1970 har Lifa® -teknologien blitt modifisert og perfeksjonert svært mange ganger - bare de siste ti årene er det gjort mer enn 50 endringer. Jakten på stadige forbedringer er en av de viktigste grunnene til at undertøyet fra Helly Hansen er så populært. 

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Trådene i Lifa® -materialet er for eksempel hule, for å holde på luft. Luften er det som gjør deg varm og tørr. Fordi et plagg består av en enkel trådstruktur, og dermed få trådender, er det vanskeligere for bakterier å feste seg. 

Se hele kolleksjonen her!

damekolleksjon.jpg

Se hele undertøyskolleksjonen til dame fra Helly Hansen her!

Miljøvennlig ull med unike egenskaper

Naturmaterialet ull er på sin side miljøvennlig - ull er en fornybar ressurs, og også biologisk nedbrytbar - og full av gode egenskaper. 

Temperaturregulerende: Ulla veksler mellom å absorbere og å slippe ut fuktighet kroppen produserer. Dermed virker både pustende og varmende - selv når plagget er vått. 

Varmer selv i fuktig tilstand: Fuktigheten som absorberers fra huden, legger seg inn og mellom fibrene, slik at ulla føles tørr mot huden. Ull kan dessuten ta opp opptil 35% av sin egenvekt i fuktighet, og likevel holde på varmen. 

Lukter ikke: Ull er naturlig bakteriehemmende, og lukt setter seg ikke like lett som i andre stoffer. Dermed trenger du ikke å vaske ullplagg like ofte. 

Ulla som brukes i Helly Hansen plagg, kommer fra australske og sør-afrikanske sauer med gode levevilkår. De gresser ute, og er ikke utsatt for mulesing.

 
herrekolleksjon-1.jpg

Se hele undertøyskolleksjonen til herre fra Helly Hansen her!

Kombinere Lifa® og merinoull, for optimal varme og isolasjon

I Helly Hansens Lifa® Merino-kolleksjon er den avanserte Lifa® -teknologien paret med den høykvalitets Woolmkar-ulla, for undertøy som kombinerer det beste fra to verdener. 

Lifa® på innsiden sikrer optimal fukttransport og suveren next to skin-komfort, mens ulla absorberer fuktighet og sørger for suveren varme. Lifa Merino er Helly Hansens varmeste undertøysserie, og perfekt for alle typer aktivitet på kalde dager. 

Helteknisk undertøy for høy intensitet

Trene med høy intensitet og uten lange pauser? Da kan det hende rent teknisk undertøy er det beste alternativet. Det får du med Lifa® Active-serien, som er teknisk undertøy med lav vekt og Lifas®  suverene puste- og fukttransporterende egenskaper.

 
woolmark logo.png
Tips
Til toppen