Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Elite

Direto Interactive Smart Trainer & Power bundle, sykkeltrener med utstyr

7 999,-
FARGE: BLACK
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Pakke med sammenleggbar interaktiv smarttrener, underlagsmatte, svettebeskytter, Boost-adapter for trening og oppvarming, pluss 12 måneders My E-training.

Direto er av en ny generasjon interaktive hjemmetrenere, som er kompatibel med PC, nettbrett og telefon. Kraftig, nesten lydløs og svært effektiv, med moderne og avansert teknologi. Nøyaktighet på +/- 2 % gir deg svært gode måledata og dermed treningsverdi. Direto bruker algoritmer for å beregne effekten. Forhjulsstøtte medfølger.

I denne pakken får du også med alt annet du trenger for å sette i gang med sykkeltrening, eller for å varme opp før konkurranser. Den store underlagsmatten skåner underlaget for merker og svette, og gir et komfortabelt underlag for sykkelen og sykkeltreneren. Svettebeskytteren beskytter sykkelen mot svette, som normalt kan forringe lakken og trenge inn i lagre og eventuelt vaiere. 148 x 12 Boost-adapteret gjør at treneren kan brukes på Boost-nav.

I tillegg får du også med 12 måneders gratis abonnement på programvaren My E-Training.

EKSTREMT NØYAKTIG
Takket være den høye datanøyaktigheten på Diretos innovative OTS-sensor (Optical Torque Sensor) har Direto en kraftmåling med et avvik på kun +/- 2 %. Sensoren måler gjennom hele tråkkbevegelsen via et 12-punktssystem. Det gir umiddelbar respons og høyere effektivitet for brukeren.

Direto justerer automatisk motstand og styrer treningsøkten, og brukes flittig av Pro Tour-lag som Equipe Cycliste Groupama-FDJ og UAE Team Emirates før konkurranser.

KOMPATIBEL MED DET MESTE
Direto regnes blant den nye generasjonen av ANT+™-, FE-C- og Bluetooth-interaktive hjemmetrenere og er kompatibel med alle typer apper, programvare, datamaskiner og enheter (smarttelefoner og nettbrett) som støtter iOS, Android, OSX og Windows.

Direto kan administreres via My E-Training-programvaren (12-måneders gratis abonnement medfølger) eller andre innendørs sykkeltjenester (krever betalt abonnement), slik som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap og mange flere.

PEDALANALYSE
Pedalanalyse er en innovativ funksjon som analyserer syklistens kraftutgang gjennom hele tråkkbevegelsen via et 12-punkts system.

Via to typer diagrammer kan Diretos data vises, data som f.eks. verdien av øyeblikkelig kraftutgang gjennom pedalbevegelsen. Det gir mulighter for en grundig evaluering av den mekaniske effektiviteten til pedalbevegelsen for syklisten, så det er mulig å justere og korrigere der det er nødvendig.

Pedalanalysefunksjonen er tilgjengelig for kjøp i Elites programvare My E-Training.

SERTIFISERT AV ZWIFT
Direto er en relativt få hjemmetrenere som er godkjent av Zwift. Tilkoblingen via Bluetooth, motstanden som administreres automatisk av programvaren som brukes, ERG-modusfunksjonen og nøyaktighet under 3 % er nødvendige krav for å bli godkjent av Zwift. Elite Direto, Drivo II og Rampa er blant de få som innfridd disse kravene.

KRAFT
Direto simulerer bratte bakker opp til 14 %, mens den genererer 1400 W strøm i 40 km/t hastighet (2200 W ved 60 km/t). Alle treningskartene dine kan benyttes og du kan kjøre oppoverbakkerepetisjoner, maks hastighetsprogresjon på flater og sprint for full effekt. Enhver form for trening er mulig innendørs takket være Direto.

PRAKTISK
Direto er helt stille under bruk, og det eneste man hører er lyden av sykkelkjedet. Direto er svært stabil, men kan likevel foldes raskt sammen for lagring når den ikke er i bruk. Dermed er den også lett å transportere, og kan bæres i det integrerte, gripevennlige håndtaket.

KOMPATIBEL
Kompatibel med både landeveis- og MTB-sykler, og også bysykler, inkludert 142 x 12 for Thru axle.

Spesifikasjoner:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle, direktedrevet med elektronisk styrt magnetbrems, med integrert OTS (valgfritt momentsystem) wattmåler
- Sykkelkompatibilitet: Racersykkel, terrengsykkel og bysykkel, også karbon, med 130–135 x 5 mm nav og med QR-system og 142x12 mm med Thru axle (adapter er tilgjengelig for Boost 148x12 mm bakhuber)
- Tilkoblingsindikator: Strøm, ANT+, BT): 3 lysdioder
- Leveres med: Quick Release for sykler og terrengsykler (5 mm)
- Overføring: Ingen (direktedrevet)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Kraft: 1400 watt (40 km/t) til 2200 watt (60 km/t)
- Mulighet for oppgradering av firmware: Ja
- Kontrolleres med: Smarttelefon, nettbrett, sykkelcomputer, sportsklokker, Windows og Mac, ANT + ™ og/eller Bluetooth
- Dataoverføring: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) og Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m.
- Målinger: Kraft, hastighet og tråkkfrekvens (hjertefrekvens hvis koblet til en pulsmåler, ikke inkludert)
- Egnede kassetter: Shimano og SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med tilleggsadapter (kjøpes separat)
- Maks. hellingssimulator: 14 %
- Svinghjul: 4,2 kg
- Nøyaktighet: +/- 2 %
- Sammenleggbar: Ja
- Ekstra: 12-måneders gratis abonnement på My E-Training programvare og app
- Vekt: 16 kg
Vis mer
Til toppen