Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

VivoMove HR, smartklokke

1 300,-
FARGE: BLACK
STØRRELSE:
L
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Analogt utseende smartklokke med berøringsskjerm. Integrert pulsmåler, helseovervåking, skritteller og aktivitetsmåler. Telefonintegrasjon. Vekt 40,8 gram.

Vivomove gir deg det beste fra to verdener, med analog klokke og diskret berøringsskjerm. Skjermen vises bare når du vrir håndleddet raskt for å se på klokken, og urviserne flyttes dynamisk unna når du bruker berøringsskjermen. Når du er ferdig flytter viserne tilbake til riktig klokkeslett..

Funksjonalitet og design er stikkordet, og i tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker Vivomove HR pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine.

Vivomove HR-smartklokken måler stressnivået ditt hele døgnet, så du kan vite hvor rolig eller stressende dagen din er. Hvis stressnivået øker i løpet av dagen, vet du at det er på tide å ta en pause og kanskje forhindre hodepine eller lindre andre fysiske symptomer. Bruk avslappingstidtakeren til å utføre en pusteøvelse for å senke stressnivået.

Vivomove HR har kondisjonsovervåkingsverktøy, som gir deg en bedre oversikt over kondisjonsnivåene dine. Takket være pulsovervåking på håndleddet kan du se en beregning av maksimalt oksygenopptak. Klokken kan også måle kondisjonsalderen din, som du kan senke ved hjelp av hardt arbeid og regelmessig trening over tid.

Gå aldri glipp av en melding eller et varsel, takket være smartvarsler som vises på den digitale skjermen. Dataene for sporing av kondisjon og helse blir automatisk lastet opp til Garmin Connect™, et gratis nettsamfunn. Du kan til og med kontrollere musikk fra klokken.

Du trenger ikke å starte og stoppe aktivitetstidtakeren hver gang du begynner på en gangaktivitet. Vivomove HR starter gangaktivitetene dine automatisk, og senere kan du gå gjennom dine daglige aktiviteter i Garmin Connect.

Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Her kan aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes, og til og med dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen via Garmin Connect™-mobilappen.

Spesifikasjoner:
- Mål, klokke: 43 x 43 x 11,6 mm
- Vekt: 40,8 gram
- Vanntett: 5 ATM
- Skjerm: Berøringsskjerm
- Oppløsning: 64 x 128 px
- Skjermtype: OLED
- Batteritid: Opptil 5 dager i smartmodus, opptil 2 uker i klokkemodus
- Minne: 7 aktiviteter med tidtaking, 14 dager med aktivitetsmålingsdata
- Rembredde: 20 mm
- Stropp: Small/Medium passer håndledd med omkrets 107–177 mm, One size 127–204 mm, Large 138–215 mm

Vis mer
Til toppen