Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

LeveringVi samarbeider med Bring og tilbyr følgende leveringsalternativer:

 • Pickup@store 
  1-4 virkedager leveringstid. Varene dine pakkes på nettlageret og utleveres i varehuset du velger.
  Hele sortimentet vårt med unntak av sykler, våpen, ammunisjon og særlig store og tunge produkter (som trimapparater) kan bestilles levert til varehus. Bestiller du varer som må monteres (ski/rulleski etc.) må du beregne minst én dag ekstra leveringstid.

  Fri frakt på din pickup-ordre? Les mer her.

 • Postkontor
  Varene sendes til nærmeste postutleveringssted. Du blir varslet på SMS når pakken har ankommet og får oppgitt et kollinummer. Du oppgir dette kollinummeret for å få utlevert pakken din. Pakken sendes som Klimanøytral Servicepakke som er en mindre miljøbelastende framsendingsmåte. 

  Fri frakt på postkontor-ordre over 1000,-. Les mer her. 

 • Hjem På Døren - kveld
  Varene leveres hjem til deg mellom 17 og 21 på hverdager. Bring varsler deg en gang på sms når pakken er underveis og ringer deg 30-60 min før levering. Tjenesten tilbys ikke i hele landet. Du kan kun velge denne tjenesten om den tilbys der du bor. Dette sjekker du enkelt i kassen ved utsjekking eller
  her.

 • Bedriftspakke
  Pakken sendes til ønsket bedrift og leveres på døren. Det gjøres to leveringsforsøk på bedriftens adresse. Husk å føre opp bedriftsnavn, adresse og hvem pakken skal leveres til.

 • Hjemlevering, Dagtid
  Dette er leveringsalternativet for varer som veier over 35 kilo eller som er for store til at de kan sendes på vanlig måte. Her trenger Bring noe mer tid og du må regne med rundt 14 dager fra bestillingsdato. Du blir kontaktet av Bring for å avtale levering før varene kjøres ut fra nærmeste terminal. Utkjøring skjer normalt mellom kl 8 og 16 på hverdager. Varen leveres utenfor første dør, port eller tomtegrense. Det betyr at om du bor i blokk er det snakk om inngangsdøren i første etasje. Om du bor på en øy uten vegforbindelse leveres pakken til nærmeste kai.


NB! Vi gjør oppmerksom på at vi kun leverer i Norge og at vi ikke leverer til Svalbard.

Leveringstid

Vi gjør vårt beste for å sende din bestilling så fort som mulig og da helst dagen etter at du har bestilt (på hverdager). Når vi har mottatt din bestilling sender vi deg en bekreftelse om dette til din epostadresse. I hektiske perioder må du dessverre beregne et par dagers forsinkelse. Det kan også oppstå uforutsette ting som forsinker levering. 

Forsendelsen (etter utlevering til Bring) skal normalt ikke ta mer enn 5 dager over hele landet. Det er derimot 5 unntak: 

 1. Skipakker som krever montering
  Her må du regne minst 1 dag ekstra.
   
 2. Sykler som krever justering av gir og bremser.
  Her må du også regne minst en dag ekstra. Vi pakker og justerer sykkelen din slik at alt skal virke perfekt når du får den. Vi må derimot demontere noe utstyr for å pakke den ned igjen før den sendes. Det følger med en monteringsveiledning.

 3. Hjemlevering, Dagtid
  Dette er leveringsalternativet for varer som veier over 35 kilo eller som er for store til at de kan sendes på vanlig måte. Her trenger Bring noe mer tid og du må regne med rundt 14 dager fra bestillingsdato.

 4. Bestillingsvare
  Om din bestilling inneholder en bestillingsvare må du regne med lengre leveringstid da vi må bestille varen fra vår leverandør. Normalt skal ikke dette ta mer enn 14 dager.

 5. Våpenordre
  Denne typen ordre tar også lenger tid. Husk å sende inn all nødvendig dokumentasjon etter bestilling av våpen og ammunisjon, for at ekspederingstiden skal bli så kort som mulig.


Du vil uansett få en beskjed fra oss når din ordre er hentet av Posten som kommer til oss for å hente pakker 5 dager i uken. Siste henting er klokken 1500 på hverdager.

Iblant kan du dessverre få bestilt varer som av forskjellige årsaker (f.eks. feil lagerstatus) ikke finnes på vårt sentrallager. Du får da beskjed fra oss via e-post.

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Etter det sendes varene i retur.
Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med returseddel og returskjema du har fått tilsendt på epost. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende. Dersom du unnlater å hente bestilte varer, kan XXL i følge salgsbetingelsene fakturere deg for et gebyr på kr 500.

Har du fremdeles spørsmål om levering?

Send oss en epost til kundeservice@xxl.no 

 

Tips og råd
Til toppen