Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Bytte & retur

 
Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Om en eller flere av varene du har mottatt ikke skulle passe, kan du selvsagt returnere deler eller hele din forsendelse til oss eller bytte till en annen vare. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.

Hvordan angrer jeg kjøpet og bytter en vare?

Angrer du kjøpet av en vare kjøpt i nettbutikken fyller du ut bytte-og returskjemaet og benytter returetiketten du har fått tilsendt på mail. Du kan også laste ned bytte- og returskjemaet her:
 
 
Har du betalt med kort vil Klarna refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om de trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet. Har du valgt faktura annulleres denne ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura.
 
Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. 
 
Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. Be gjerne om kvittering fra Posten på at du har levert inn pakke til retur.
 
NB! Det er dessverre ikke mulig å bytte til en dyrere vare hverken på kort eller faktura. Da må du angre kjøpet og bestille på nytt.    

Retur og bytte av vare kjøpt i nettbutikken i varehus
 
Du kan returnere og bytte varer kjøpt i nettbutikken i alle XXL varehus. Har du bestilt med faktura må du huske at denne blir stående og må betales innen fristen. Varehusene forholder seg til bytte og retur på samme måte enten du har betalt varene eller ikke. Husk å ta med kvittering eller faktura.
 
Returnerer du alle varene på en ordre har du krav på å få refundert frakten også. Dette er det vi på kundeservice som gjør og ikke varehusene. Vi trenger da bekreftelsen du har fått fra varehuset på at varene er returnert tilsendt på mail.
 
Returetikett

Har du ikke fått returetikett på mail så kan du kontakte 
undeservice så hjelper vi deg. Send oss en epost til kundeservice@xxl.no. 
 
Varer som ikke kan returneres
 
Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg. Unntaket er om varen leveres i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen, f.eks. blisterpakning. Da har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister returretten.
 
  • Badetøy: Ved bestilling av badetøy fra www.xxl.no må varen returneres/byttes per post til nettbutikken. Badetøy kan ikke returneres/byttes i våre varehus

  • Boxere og hipstere: Ved bestilling av boxere/hipstere fra www.xxl.no må varen returneres/byttes per post til nettbutikken. Boxere/hipstere kan ikke returneres/byttes i våre varehus
  • Ørepropper: Ved bestilling av ørepropper må varen returneres/byttes per post til nettbutikken. Hørepropper kan ikke returneres i våre varehus. 
  • Registreringspliktige våpen: Årsaken er at slike våpen er å betrakte som spesialbehandlet vare i og med at kjøpet registreres på serienummer og rapporteres til Politiet med tilhørende papirer. Angrer man på kjøpet, må det eventuelt selges privat, og man må selv rapportere salget til politiet. Er det tekniske eller mekaniske årsaker, og det godkjennes som reklamasjon, bytter vi våpenet evt. til et annet tilsvarende våpen.

  • Ammunisjon med krutt: Årsaken er at dette betraktes som spesialbehandlet vare i og med at kjøpet registreres på våpenkort og rapporteres til Politiet ved forespørsel. I tillegg kan pakken åpnes og blandes med fremmed (hjemmeladet) ammunisjon. Dette kan medføre eksplosjonsfare.

  • Gavekort: Det er ikke mulig å returnere gavekort mot utbetaling av beløp.


Tilbakebetaling

Etter mottak og godkjent retur tilbakebetales beløpet innen 14 dager fra vi mottok returen. Har du bestilt med faktura og denne ikke er betalt annuleres denne om du returerer alt. Om du returnerer deler av en fakturabestilling betaler du kun for de øvrige varene. Har du betalt fakturaen og skal ha penger igjen er det Klarna som refunderer deg beløpet. Klarna vil ta kontakt for å få kontoinformasjon. 

For din egen sikkerhet ønsker ikke Klarna å spare detaljer om din bank. Derfor behøver de disse på nytt når de skal overføre pengene til deg. Du kan benytte ditt tilgodebeløp til å betale andre utestående fakturaer hos Klarna, eller de tilbakebetaler deg til din konto. 

Vær oppmerksom på at Klarna behøver å motta litt opplysninger om deg for å gjennomføre utbetaling, samt kvittering som viser din innbetaling dersom beløpet overstiger 30 000 NOK. Du vil motta en mail fra Klarna om ditt tilgodebeløp og du kan følg stegene i mailen.


Retur på tvers av landegrenser

Det er ikke mulig å returnere og bytte på tvers av landegrenser.

 

 

Tips
Til toppen