Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

Levering

- Flere alternativer

Handle klær, sko og andre småvarer for over 1000 kroner og få GRATIS frakt!

BRING

Les mer

Betaling

- Sikker betaling

Betal med kort/kredittkort eller faktura. Vi tilbyr også Klarna delbeltaling

Klarna

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Bytte & retur

 • Ofte stilte spørsmål
 • Levering
 • Betaling
 • Bytte & retur
 • Reklamasjon
 • Kjøpsbetingelser
 • XXLs kundefordeler
 • Kontakt oss
 •  
  Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Om en eller flere av varene du har mottatt ikke skulle passe, kan du selvsagt returnere deler eller hele din forsendelse til oss eller bytte till en annen vare. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.

  Hvordan angrer jeg kjøpet og bytter en vare?

  Angrer du kjøpet av en vare kjøpt i nettbutikken fyller du ut bytte-og returskjemaet og benytter returetiketten du har fått tilsendt på mail. Du kan også laste ned bytte- og returskjemaet her:
   
   
  Har du betalt med kort vil Klarna refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om de trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet. Har du valgt faktura annulleres denne ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura.
   
  Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. 
   
  Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med.  
   
  NB! Det er dessverre ikke mulig å bytte til en dyrere vare hverken på kort eller faktura. Da må du angre kjøpet og bestille på nytt.    

  Retur og bytte av vare kjøpt i nettbutikken i varehus
   
  Du kan returnere og bytte varer kjøpt i nettbutikken i alle XXL varehus. Har du bestilt med faktura må du huske at denne blir stående og må betales innen fristen. Varehusene forholder seg til bytte og retur på samme måte enten du har betalt varene eller ikke. Husk å ta med kvittering eller faktura.
   
  Returnerer du alle varene på en ordre har du krav på å få refundert frakten også. Dette er det vi på kundeservice som gjør og ikke varehusene. Vi trenger da bekreftelsen du har fått fra varehuset på at varene er returnert tilsendt på mail.
   
  Returetikett

  Har du ikke fått returetikett på mail
  kontakt kundeservice så hjelper vi deg.
   
  Varer som ikke kan returneres
   
  Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg. Unntaket er om varen leveres i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen, f.eks. blisterpakning. Da har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister returretten.
   
  • Badetøy: Ved bestilling av badetøy fra www.xxl.no må varen returneres/byttes per post til nettbutikken. Badetøy kan ikke returneres/byttes i våre varehus
   
  • Registreringspliktige våpen: Årsaken er at slike våpen er å betrakte som spesialbehandlet vare i og med at kjøpet registreres på serienummer og rapporteres til Politiet med tilhørende papirer. Angrer man på kjøpet, må det eventuelt selges privat, og man selv rapportere salget til politiet. Er det tekniske eller mekaniske årsaker, og det godkjennes som reklamasjon, bytter vi våpenet evt til et annet tilsvarende våpen.


  Tilbakebetaling

  Etter mottak og godkjent retur tilbakebetales beløpet innen 14 dager fra vi mottok returen. Har du bestilt med faktura og denne ikke er betalt annuleres denne om du returerer alt. Om du returnerer deler av en fakturabestilling betaler du kun for de øvrige varene. Har du betalt fakturaen og skal ha penger igjen er det Klarna som refunderer deg beløpet. Klarna vil ta kontakt for å få kontoinformasjon. 

  For din egen sikkerhet ønsker ikke Klarna å spare detaljer om din bank. Derfor behøver de disse på nytt når de skal overføre pengene til deg. Du kan benytte ditt tilgodebeløp til å betale andre utestående fakturaer hos Klarna, eller de tilbakebetaler deg til din konto. 

  Vær oppmerksom på at Klarna behøver å motta litt opplysninger om deg for å gjennomføre utbetaling, samt kvittering som viser din innbetaling dersom beløpet overstiger 30 000 NOK. Du vil motta en mail fra Klarna om ditt tilgodebeløp og du kan følg stegene i mailen.


  Retur på tvers av landegrenser

  Det er ikke mulig å returnere og bytte på tvers av landegrenser.

  Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Kontakt vår kundeservice her så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!

   

   

  Til toppen