Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Polar

Pulse Acc Balance Scale White, BlueTooth®-vekt

899,-
FARGE: White
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Stilig vekt fra Polar, som kan kombineres med en Polar aktivitetsmåler og Polar Flow nettjeneste og app. Da får du en komplett løsning for vektkontroll og veiledning til vektreduksjon. Med denne løsningen kan brukeren nå sin idealvekt og holde seg der.

Den beste måten å gå ned i vekt på, er å forbrenne mer kalorier enn man inntar, og her kan Flow veilede og motivere. 60 % av overskuddskaloriene bør kuttes fra kostholdet, og 40 % av disse bør forbrennes ved økt aktivitet. Med Polar Balance Smartvekt har man full oversikt.

Man begynner med å sette et mål i Polar Flow, for hvor mye man ønsker å veie. Hver gang man veier seg på Polar Balance Smartvekt vil vektinformasjonen sendes til det bærbare Polarproduktet eller direkte til Polar Flow mobilapp. Polar Balance holder oversikt på brukerens aktivitetsnivå og vekt, og gir i tillegg motiverende feedback og gode råd for å oppmuntre til økt aktivitet eller til et lavere kaloriinntak. Den jobber mot å sikre at brukeren ikke bare får nok aktivitet, men også spiser sunt. Personlige aktivitetsmål blir kalkulerert for å hjelpe brukeren med å nå målet sitt, og holde seg der.

Hjertet i Polar Balance er Weight Loss Speedometer i Polar Flow. Ved bare et øyekast får brukeren en oversikt på hvor raskt de tar av eller legger på seg vekt, og om de skal gjøre justeringer i kosthold eller aktivitetsnivå. Polar Balance eliminerer behovet for kompliserte kostholdsdagbøker, ved å ta med aktivitetsnivået døgnet og vekttrenden rundt i beregningene. Brukeren må ganske enkelt bare nå sine daglige aktivitetsmål og opprettholde et varig, sunt kosthold. Polar Flow vil skreddersy aktivitetsmålene til brukerens behov, og den bærbare Polarenheten vil sørge for motivasjon og veiledning.

Polar Balance Smartvekt kan også benyttes som en vanlig vekt. Systemet kan benyttes av opptil 10 personer. Følg den enkle fremgangsmåten og gled deg over en balansert livsstil!

Egenskaper:
- Enkel trådløs synkronisering via Polar Flow-appen og Bluetooth® Smart
- Bluetooth® Smart
- Polar Flow nettjeneste er kompatibel med Mac OS X 10.6 eller nyere og PC Windows XP, 7, 8
- Språk i Polar Flow: engelsk, spansk, portugisisk, fransk, dansk, nederlandsk, svensk, norsk, tysk, italiensk, finsk, polsk, russisk, kinesisk, japansk.
- Kompatibel mot Flow mobil applikasjon
- Enkel oversikt over aktivitet og fremgang på telefonen. Flow-appen synkroniserer aktiviteten og vekten trådløst med Polar Balance-tjenesten for vekthåndtering.
- Lastes ned fra App StoreSM eller Google PlayTM.
- Kompatibel mot Flow nettjeneste
- Detaljerte oversikter, grafer og veiledning

Spesifikasjoner
- Maks kapasitet 180 kg
- Minste vektenhet 0,1 kg
- Driftstemperatur 0 til 45 °C
- Batteri: 3 x AAA 1,5 V alkaliske batterier

I boksen:
- Polar Balance Smartvekt
- Hurtigveiledning
Vis mer
Til toppen