Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Tacx

Bushido Smart trainer, smart sykkelrulle, Grå

5 000,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Interaktiv Smart sykkelrulle, med kraftig motstand. Elektrisk motorbrems, med maks motstand på 1400 Watt. Kan brukes uten strøm. Ekstremt brukervennlig.

Bushido er en interaktiv Smart sykkelrulle, med den kraftigste motstandsenheten. Den elektriske motorbremsen, med maks motstand på 1400 Watt, sikrer silkemyk tråkking, selv i bratte motbakker.

Bushido er ekstremt brukervennlig.I stedet for å trene med en computer på styret, kan du koble Bushido til Tacx Cycling-applikasjonene raskt og enkelt. Om du også ønsker å trene med en datamaskin, så kan du kjøpe Upgrade Smart. Bushido lader seg selv, den er derfor helt trådløs, den trenger ingen strømkabel.

Bushido bruker ANT+ og Bluetooth® Smart-teknologi for å kommunisere med den tilkoblede enheten. Du kan feste nettbrettet eller smarttelefonen til sykkelstyret med Tacx Bracket for tablets. Dette er tilleggsutstyr.

TILKOBLING TIL DATAMASKIN
Har du en Bushido, men ønsker mer ut av treningen enn Tacx app'ene kan gi deg? Hvis du kobler rullen til datamaskinen din kan du bruke Tacx Trainer Software 4 Advanced.

I stedet for nettbrett eller smarttelefon, bruker du da datamaskinen til å regulere motstanden og lese ut prestasjonsdata. For eksempel tilbyr dataprogrammet lengre videoer i HD-kvalitet eller Blu-Ray-kvalitet. Mens du sykler blir motstanden på bakhjulet automatisk justert i stigninger og utforbakker.

For å koble Bushido Smart til en Windows datamaskin, må du ha Upgrade Smart. Pakken inneholder Tacx Trainer Software 4 Advanced, en kontrollboks for styret og en ANT+-antenne.

TRENING UTEN TILLEGGSELEKTRONIKK
Når Bushido Smart ikke er tilkoblet til en smarttelefon, et nettbrett eller en datamaskin, så er den en"flytende" rulle. Det betyr at rullen regulerer seg progressivt. Når du øker hastigheten øker motstanden og omvendt. Så det er fullt mulig å bruke Bushido Smart uten noen som helst tilleggselektronikk.

Siden Bushido ikke trenger tilkobling til strømnettet, så kan den brukes hvor som heltst, når som helst. Selv når du ikke har med deg smarttelefonen.

ELEKTRISK MOTORBREMS
Motorbremsen er den mest avanserte motstandsenheten, som gir den mest realistiske sykkelopplevelsen. Motstanden er dynamisk kontrollert, beregnes hele tiden, og justeres for å gi mest mulig realistisk veimotstand.

Når motstanden kalkuleres benyttes alle formler for hva en syklist utsettes for på veien, for å gi mest mulig realisme. Luft- og rullemotstand, grader oppover/nedover, vekt, lufttrykk, vindstyrke, temperatur, høydemeter, treghet og bremseegenskaper blir tatt hensyn til og kalkulert hundrevis av ganger per sekund, for den ekte sykkelfølelsen.

Tacx sykkelruller har en dynamisk kontroll av bremsestyrken. Andre ruller bruker svinghjul for å passere dødpunktet, men Tacx-rullene justerer hele tiden motstanden, for å simulere mest mulig naturlig håndtering. Takket være det dynamiske bremsesystemet blir virtuelle klatreetapper ekte utfordringer.

LED-LYS
Motorbremsen er utstyrt med LED-lys som beveger seg etter tråkkfrekvensen din. De røde lysene lyser når effekten er høy. Når effekten er lav lyser de grønne lysene sterkere.

CADENCE/TRåKKFREKVENS
Bushido fungerer uten tråkkfrekvenssensor. Tråkkfrekvensen avledes fra variasjonen i kraften på pedalene, og fanges opp av interne, ekstremt nøyaktige, elektroniske sensorer.

Spesifikasjoner:
- Mykvare: PC med Tacx Cycling app
- Motstand: Elektrisk motor
- Maks motstand: 1400 Watt
- Realistisk stigning: 15% (ved totalvekt på 75 kg)
- Sprintkraft: 750 Watt
- Treghetsmasse: 60 kg (Svinghjuleffekten: Jo høyere vekt, jo mer realistisk sykkelopplevelse.)
- Kompatibilitet: Apple iPad 3 og senere, iPhone 4S og senere, iPod Touch 5, Android 4.3 og senere.
Vis mer
Til toppen